L'Auberge Bretonne

De Kaart

Voorgerechten

  • Verse Halve Kreeft en Belle–Vue 36 €
  • Kikkerbilletjes met Verse Lookboter 19 €
  • Scampi’s met diabolosaus 19 €
  • Kreeftensoep voorzien van Cognac, en Grijze Garnalen 13 €

  • Frivoolslaatje 22 €

    samengesteld uit Grijze Garnalen, Gerookte zalm en Scampi’s

  • Terrine van Ganzenlever 25 €

    met Glaasje Sauternewijn

  • Rundcarpaccio, 22 €

    Ruccola, Ganzenlever, Parmezaan en Truffelolie

  • Gerookte Zalm 20 €

    met zijn versiering

Vis

  • Zeebaars met Tomaten boter saus 33 €
  • Zeetong Frietjes Of Purée 42 €
  • Kabeljauwhaas, Witte Wijnsaus, 34 €

    Wortel en kerstomaat

  • Visassortiment 36 €

    met kreeftenjus en fijne groentjes

Vlees

  • Filet mignon: Braadjus 23 €
  • Ossenhaas : Braadjus 33 €
  • Salade mix of Boontjes of Champigons +5 €
  • Saus naar keuze +5 €

    Drie peperroomsaus of Archiduc of Rossini

Gevogelte

  • Gebraad Kuikentje met Dragon saus 26 €
  • Duifje met van Erwtjes op Franse Wijze 33 €
  • Parelhoen, Fijne Champagneroomsaus 50 €

    (2 pers)

Desserten

  • Assortiment van Sorbet, 10 €

    Citroen, Framboos en Passievrucht

  • Dame Blanche 10 €

    met Warme Chocolade

  • Huisgemaakte Chocolade mousse 10 €
  • Coupe Brésilienne 10 €
  • Coupe Vanille 10 €

    en Crème van Advocaat

  • Soufflé glacée Grand Marnier 10 €
  • Amandel ijs met Verse Slagroom 10 €
  • Carpaccio van Ananas, 10 €

    Rhum, Sorbet Citroen

  • Pannenkoeken Comedie Fançaise 13 €

    ( op bestelling )

  • Pannenkoek Normande 13 €

    ( op bestelling )

  • Sabayon met vanille ijs 10 €

    ( op bestelling )